Tag archive

Marquez

Letërsi/Përkthim/Tharm

Qëllon që çik jetën-Gabriel García Márquez

Qëllon që çik jetën-Gabriel García Márquez   Qëllon që çik jetën e dikujt, dashurohesh dhe kupton se gjëja më e rëndësishme është që ta prekësh, ta jetosh, të ndash me të melankolitë dhe parehatitë, të arrish të njohësh veten në shikimin e tjetrit, të ndjesh se nuk mund të bësh më pa të… e ç’rëndësi… Keep Reading

Go to Top