Tag archive

MARIO BENEDETI

FYTYRA PREJ TEJE-MARIO BENEDETI

FYTYRA PREJ TEJE-MARIO BENEDETI   Kam një vetmi  kaq të shpeshtë mbushur me kaq nostalgji dhe fytyra prej teje me lamtumira të dikurshme dhe puthje të mirëpritura me takime të para dhe vagonë të fundit. Kam një vetmi  kaq të shpeshtë saqë mund ta organizoj  si një kortezh sipas ngjyrave madhësive  dhe premtimeve sipas epokave… Keep Reading

Go to Top