Tag archive

Majlinda Sinani Lulaj

Si këndvështrohen personazhet femërorë në letërsinë botërore dhe në atë shqiptare/Majlinda Sinani Lulaj

Revista defekt-teknik u drejtoi një pyetje, shkrimtarëve dhe joshkrimtarëve, mbi mënyrën sesi këndvështrohen personazhet femërorë në letërsinë botërore dhe në atë shqiptare. Përgjigjia e radhës erdhi prej poetes Majlinda Sinani Lulaj. Arlinda Guma: Mendoni se në letërsinë botërore, përfshi edhe në atë shqiptare, personazhet femërorë duke u këndvështruar së shumti nga shkrimtarët burra, kanë një… Keep Reading

Letërsi/Pse shkruaj?

Pse shkruaj?-Majlinda Sinani Lulaj

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë, brenda dhe jashtë vendit.  Përgjigjia e radhës erdhi nga poetja Majlinda Sinani Lulaj. Vijon më poshtë. Pse shkruaj?-Majlinda Sinani Lulaj     Pse shkruaj? Mbase se jam defekt teknik edhe unë 🙂 … Diçka e vulosur sysh, jashtë serisë. Një trajtë e padefinuar,… Keep Reading

Go to Top