Tag archive

Krenar Zejno

Letërsi/Pse shkruaj?

Pse shkruaj?/Krenar Zejno

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë, brenda dhe jashtë vendit. Përgjigjia e radhës erdhi nga shkrimtari Krenar Zejno. Ajo vijon më poshtë. Pse shkruaj?-Krenar Zejno Shkruaj ngaqë, qysh nga mot kështjellash në rërë, bregut nëpër zheg e vapë, rrah të bëj veç atë çka di të bëj më mirë.… Keep Reading

Go to Top