Tag archive

Kiki Dhimulá

NUMRI SHUMES-Kiki Dhimula

NUMRI SHUMES-Kiki Dhimula Dashuria, emër, kryefjalë, aq shumë kryefjalë; numri njëjës, as gjinia femërore, as ajo mashkullore, gjinia e së pambrojturës.  Në numrin shumës  të pambrojturat dashuri.  Frika, emër, kryefjalë,  në fillim numri njëjës  më pas numri shumës;  frikërat.  Frikërat, qysh sot e përgjithmonë.  Kujtesa, kryefjala e trishtimeve,  numri njëjës,  vetëm numri njëjës  dhe nuk… Keep Reading

Letërsi/Përkthim/Tharm

Ndodhi-Kiki Dhimulá

Ndodhi -Kiki Dhimulá E vetme, krejt e vetme bares rrugëve dhe udhës ndesh ndodhi të mëdha: Diellin me ngut e thirri Perëndimi dhe përgjysmë pasditen e la… Pas pak ia behu nata, duke bartur në shtambat e misterit të fshehtat e saj, kur befas syrin ëndërritës, hënën, një re tinzare e padëshirueshme ia shkeli dhe… Keep Reading

Go to Top