Tag archive

Julian Barnes:

Fragment nga romani“Zhurma e kohës”-Julian Barnes

Zhurma e kohës-Julian Barnes Përkthyer nga Gjergj Erebara dhe botuar nga “Shtëpa e Librit”, 2019 Nikita Kalliripakokrra. Ai që shpërthente në sharje mbi “abstraksionistët dhe pederastët” – ata ishin në mënyrë të kuptueshme e njëjta gjë. Njësoj si Zhdanovi pati denoncuar në një rast Ahmatovën si “njëkohësisht një kurvë dhe një murgeshë”. Nikita Kalliripakokrra, në një… Keep Reading

Go to Top