Tag archive

Jerome K Jerome

Fragment nga romani “Tre veta në një barkë (pa përmendur qenin)”- Jerome.K.Jerome

Jerome.K.Jerome Ne ishim katër shokë: Xhorxhi, Uilliam Samuel Harrisi, unë dhe Montmorensi. Po pinim duhan në dhomën time dhe po flisnim për gjendjen tonë copë e çikë, dua të them përtokë nga pikëpamja mjekësore, merret vesh. Ishim të gjithë zemërlëshuar dhe kjo gjendje kishte filluar të më cyste nervat. Harrisi po thoshte që hera-herës i… Keep Reading

Tirana Review

Diktaturat jetёgjatёsohen nga njerёzit pa humor

Arlinda Guma Romanin “Tre vetë në një barkë“ (Pa përmendur qenin), e kam kërkuar në çdo librari. Përgjigjia ishte e njëjtë: -Nuk e kemi! (Qenka e shkruar që unë të flas për libra që nuk gjenden në asnjë librari.) Pastaj erdhi një dite e zakonshme dhe e gjeta te njё bukinist nё rrugёn e Elbasanit.… Keep Reading

Go to Top