Tag archive

Fatlum Sadiku

Pse shkruaj?-Fatlum Sadiku

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë, brenda dhe jashtë vendit.  Përgjigjia e radhës erdhi nga Fatlum Sadiku. Vijon më poshtë. Pse shkruaj?-Fatlum Sadiku Shkruaj sepse u ndesha me jetën dhe këtë nuk e zgjodha. Shkruaj, sepse prindërit më bënë në bisht të beqarisë së tyre, për të më parë… Keep Reading

Go to Top