Tag archive

Ardita Jatru

Letërsi/Tharm

Antony-Ardita Jatru

Antony-Ardita Jatru   Antony,  mos vdis kësaj vjeshte se ky pikëllim i kuqërremtë i natyrës duhet ndjerë në asht dhe muzgun kur ngjit fytyrën qelqeve me brymë. Eh, dhe liqenin e hirtë e të heshtur pa një shpend. Por asnjë vjeshtë nuk është njësoj as dashuritë. Pa gjak Antony… pa gjak e do kjo jetë.… Keep Reading

Go to Top