Tag archive

Zelda Ftzgerald

Zelda Fitzgerald: Shkrimtarja, puna e së cilës u bë objekt plagjiature prej burrit të saj, F. Scott Fitzgerald/Cati Gaya

Në fakt, Z. Fitzgerald duket se beson që plagjiatura fillon në shtëpi-Zelda Fitzgerald      Cati Gaya    Përktheu: Arlinda Guma Zbuloni historinë e Zelda Fitzgerald-it, “muza” dhe shkrimtarja, puna e së cilës u vodh nga burri i saj i famshëm. Shumica e njohin thjesht si “gruaja e romancierit të famshëm F. Scott Fitzgerald”, por… Keep Reading

Go to Top