Tag archive

YOLANDA CHÁVEZ

SHKRETËTIRA-YOLANDA CHÁVEZ

YOLANDA CHÁVEZ Duhej dhe pak që të gdhihej. Bënte shumë ftohtë në atë shkretëtirë që, për turp, nuk e kishte emrin në asnjë hartë. Elena, e shtrirë praptas në rërën e ftohtë, shikonte drejt pafundësisë, duke u munduar (pothuaj pa ia arritur) të lëvizte gishtat e mpirë për të larguar flokët që i kishin zënë… Keep Reading

Go to Top