Tag archive

VOZITJE E PABESË – Hilde Domin

VOZITJE E PABESË – Hilde Domin/Përkthyer nga Hans-Joachim Lanksch

VOZITJE E PABESË – Hilde Domin                                  Ama andrra âsht barkë për bregun e kotë. Hyp mbrenda anës urës vezulluese të së djeshmes. Je i ftuem me u vozitë mbi re të trandafilta nën re të trandafilta tamam posi re.   Ja, nji fllad dhe ti je aq i lehtë e barka âsht pa timon… Keep Reading

Go to Top