Tag archive

Vjollca Bajraj

Të jesh bashkëshorte poeti është një gjë e jashtëzakonshme. Jeta është më e bukur kur jeton me një poet, sepse një moment i rastit, apo i parëndësishëm, mund të shndërrohet në një moment madhështor/Bisedë me Vjollca Bajrajn

Vjollca Bajraj është bashkëshortja e poetit Xhevdet Bajraj, i cili u nda nga jeta në mënyrë të papritur vitin e shkuar. Ajo është mjeke në profesion, por gjithashtu ka luajtur në një film kushtuar luftës në Kosovë të regjisores Paula Markovitch, fituese e Ariut të Argjendë dhe e çmimit El premio. Për të gjitha këto,… Keep Reading

Go to Top