Tag archive

Vetmi-Frederik Rreshpja

Vetmi-Frederik Rreshpja

Vetmi-Frederik Rreshpja   Nga doli kjo vetmi kështu? Më përpara nuk ishte Tani ngre mure Dhe mbi to pikon loti i hënës.   S’kam për t’i parë më drurët që bëhen shpirtra As pulëbardhat që vdesin ne horizont As xhadenë e pikëlluar ku baresin vrasësit e vdekur As liqenin, as erën e zezë dhe të… Keep Reading

Go to Top