Tag archive

Treni i varrosur- ROBERT BLY

Treni i varrosur- ROBERT BLY

Treni i varrosur- ROBERT BLY   Tregomë mbi trenin që njerëzit thonë se u varros Nga orteku … ishte kohë dëbore? Ishte Në Kolorado, dhe askush nuk e pa ndodhinë As tymin e motorit kacavjerrur përpjetë Shpërthim ciflash zjarri dhe zhurmë motori Atje ishin të gjithë ata që patën lexuar diçka Nga Thoreau, apo Henry… Keep Reading

Go to Top