Tag archive

Theodhoros Makris

VIZIONI I JETËS SIME-Theodhoros Makris

VIZIONI I JETËS SIME-Theodhoros Makris Ikin ëndrrat, ikinNë një rrugë të gjatë, pambarim,Dikur fëmijë, djalë djeDhe sot burrë, të gjitha ikin. Histori gëzimi dhe trishtimiDhe koha ecën duke i marrë,Të shkuarat që jetova,Herë të vërteta, herë gënjeshtra. Oh, sa të ngatërruara në shpirtin timE kush mund t’i ndajë…Si lumë rrjedhin, padukshëmnë kujtesë kthehem dhe vështroj.… Keep Reading

Go to Top