Tag archive

Sofia Torre

Pse Amélie ishte rrënimi i një gjenerate të tërë vajzash/Sofia Torre

Bota e mrekullueshme e Amélie-së ka kontribuar për vite të tëra në ndrydhjen e protestave feministe, duke siguruar kështu një përfaqësim krejtësisht të rremë dhe pasiv të seksualitetit femëror. Amélie ka të njëjtat impulse seksuale të një thekëseje buke…             Sofia Torre Filmi“Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain”(Fati i mrekullueshëm i… Keep Reading

Go to Top