Tag archive

Sikur të financohej leximi në vend që të financohet botimi

Sikur të financohej leximi në vend që të financohej botimi/Erjus Mezini

Lexuesit nuk po shtohen, financohen autorë që kanë humbur kontaktin me aktualitetin dhe lexuesin e ri, autorit të ri i krijohen dhjetëra pengesa (sepse veç vetëfinancimit atij i duhet të konkurrojë të huajt dhe autorët që financon ministria), paratë i jep ministria por vendimin se kush duhet të botohet e merr botuesi, politikanët botohen më… Keep Reading

Go to Top