Tag archive

SHI-JUAN GELMAN

SHI-JUAN GELMAN

SHI-JUAN GELMAN   (Argjentinë, 1930 – 2014) Sot po bie shumë shi, shumë, dhe duket sikur po lajnë botën fqinji im ngjitur këqyr shiun dhe mendon të shkruajë një letër dashurie, një letër për gruan që jeton me të dhe i gatuan, i lan rrobat dhe me të bën dashuri dhe i ngjan hijes së… Keep Reading

Go to Top