Tag archive

seria për fëmijë e viteve 80-të që u krijua kur u sëmur vajza e shkrimtares Astrid Lindgren.

Pippi Çorapegjata, seria për fëmijë e viteve 80-të që u krijua kur u sëmur vajza e shkrimtares Astrid Lindgren

Shkrimtarja u bë shkak për rënien e qeverisë social-demokrate pas 44 vitesh E pazakontë, nganjëherë e pasjellshme, me fuqi të mbinatyrshme, prenka në fytyrë, gërsheta të kuqe dhe çorape të gjata të ndryshme. Pipi u bë heroina e preferuar e fëmijëve që admironin mirësinë, guximin, pavarësinë dhe vetë-besimin e saj. Pipi mbronte fëmijët e pafuqishëm,… Keep Reading

Go to Top