Tag archive

ROSA BELTRAN

Një intervistë e shkrimtares meksikane ROSA BELTRAN

 ROSA BELTRAN Meksikë, 1960 Shkrimtarja e romaneve, tregimeve të shkurtra dhe eseve, gjatë kohës së lirë të këtij takimi të shkrimtarëve spanjollë dhe anglisht-folës, dha një intervistë për këtë media, ku e quajti veten si laike, të ndrojtur dhe gënjeshtare të vetëdijshme. – Cila është ideja juaj e lumturisë së përsosur? – Një bibliotekë, biblioteka… Keep Reading

Go to Top