Tag archive

Pse refuzohet Trebeshina?-Behar Gjoka

Pse refuzohet Trebeshina?-Behar Gjoka

Behar Gjoka Në mjediset letrare dhe joletrare, në mënyrë të veçantë të Shqipërisë, dje dhe sot, mjafton që të përmendësh emrin e Kasëm Trebeshinës, për t’u përballur rrufeshëm me reagime të skajshme, mohuese dhe denigruese. Megjithëse e shoqëruar me një drojë të habitshme, kur ia përmend emrin ndokush, e përgëzojnë për guximin e treguar. Sa… Keep Reading

Go to Top