Tag archive

Probleme brisku-Ali Luca

Probleme brisku-Ali Luca

Probleme brisku-Ali Luca   Po rruaja mjekrën për herë të parë,  isha diku te të tetëmbëdhjetat dhe mjekra nuk ishte kushedi se çfarë. Derën e banjës e harrova hapur në dyzet e pesë gradë, si në ato skicat e arkitekturës, në të cilat dyert janë gjithmonë kështu. Kisha mbaruar punë me njërën faqe,  kur im… Keep Reading

Go to Top