Tag archive

Përqafim

Përqafim-Merita Paparisto

Përqafim-Merita Paparisto Përqafimi është një gjë e thjeshtë me krahë të mbështjellë  në shpatullat e tjetrit, ka fijet e brinjëve  të mbivendosura mbi njëra-tjetrën, ka një zjarr të vogël që merr frymë në oxhak të kraharorit… dhe asgjë më… Gropëza midis qafës dhe supit është lugina e vogël e mallit, ku koka lëshohet e papushtetshme,… Keep Reading

Go to Top