Tag archive

Përkthyer nga Alket Çani

Urbane-Guillevic

Urbane-Guillevic   Të gjithë ata Që jetojnë në qytet   Nuk e kanë gjithmonë Ritmin e tij,   Dhe lodhen, Por shpeshherë nuk mund   Të shkulen.   * Në qytet,   Një tjetër qytet, I bërë për njerëz Që nuk janë Këta të sotmit.   Njerëz Si shkëndija jetëgjata.    * Nëse heshtja Do… Keep Reading

Go to Top