Tag archive

Përktheu: Sokol Çunga

SHTËPI NË PEMË- JORGOS PREVEDHURAKIS

SHTËPI NË PEMË- JORGOS PREVEDHURAKIS   Prapa kodrave nuk ka jetë             prapa kodrave është vetëm shajnia e saj, veli, manteli, shamia             diçka që e merr era, gjithsesi,   ka greva dhe pamflete akademike për rolin e grevëthyesve në shoqërinë moderniste, tortura të klasifikuara, zoologji, piano me bisht dhe një keqkuptim masiv që kundërmon… Keep Reading

Go to Top