Tag archive

Përktheu: Lulzim Haziri

Deklaratë mbi takimin-Monika Herceg

Deklaratë mbi takimin-Monika Herceg Njerëzit që ishim para se dikush t’hyj brenda nesh dhe t’na tund kokat, përpara se të godasim universin për universi dhe derdhim në tryezë planetet plot panik në të cilët jetonim si krejt bota, duke besuar se nesër më lehtë do ta përballojmë mënyrën se si ngadalësohet koha, se si përshpejtohet… Keep Reading

Go to Top