Tag archive

Përktheu: Brajan Sukaj

STILI-Charles Bukowski

STILI-Charles Bukowski   Stili është përgjigjia e gjithçkaje Një mënyrë e re për t’iu afruar një të mërzitshmeje Dhe të rrezikshme ditë. Të bësh një gjë të mërzitshme me stil është më e parapëlqyer Se të bësh një gjë të rrezikshme pa të. Të bësh një gjë të rrezikshme me stil është ajo që unë… Keep Reading

Go to Top