Tag archive

Përktheu: Amik Kasoruho

Fragment nga romani “Tre veta në një barkë (pa përmendur qenin)”- Jerome.K.Jerome

Jerome.K.Jerome Ne ishim katër shokë: Xhorxhi, Uilliam Samuel Harrisi, unë dhe Montmorensi. Po pinim duhan në dhomën time dhe po flisnim për gjendjen tonë copë e çikë, dua të them përtokë nga pikëpamja mjekësore, merret vesh. Ishim të gjithë zemërlëshuar dhe kjo gjendje kishte filluar të më cyste nervat. Harrisi po thoshte që hera-herës i… Keep Reading

Go to Top