Tag archive

Oscar Wilda-Franco Marenco

Oscar Wilde-Franco Marenco

Franco Marenco Jeta dhe vepra Për Oskar Uajldin, sikurse i pëlqente ta përsëriste shpesh dhe sikundër e dimë të gjithë, jeta ka qenë më e gjallë dhe ka pasur më tepër rëndësi se veprat që shkruheshin nga pena e tij. Ndaj dhe fjala «Jetë», në këtë rast, shkruhet me J të madhe, Jeta si vepër… Keep Reading

Go to Top