Tag archive

Odiseas Elitis

LUMTURIA FSHIHET TEK THJESHTËSIA-Odiseas Elitis

LUMTURIA FSHIHET TEK THJESHTËSIA-Odiseas Elitis   Mund të jem i lumtur me gjërat më të thjeshtadhe me më të voglat…Dhe me të përditshmet e së përditshmes.Më mjafton që javët kanëtë Diela.Më mjafton që vitet kanëKrishtlindjet në fund.Që dimrat kanë shtëpi prej gurinë ditët me dëborë.Që di të zbuloj jeshilllëqet e fshehura mes shkurreve. Më mjafton që më duan… Keep Reading

Go to Top