Tag archive

Niko Kazanxaqi

QENDRA E BOTËS-Niko Kazanxaqi

Niko Kazanxaqi “Ajo që ka rëndësi, biri im, nuk është t’i vish vërdallë botës, por të vish rreth e rrotull qendrës së botës.”– Përse udhëton, – më pyeti një plak me shami të bardhë në kokë.– Të shoh botën.– Por atë mund  shikosh dhe në vendin tënd.– Por dua të shoh gjithë botën… Atëherë plaku… Keep Reading

Go to Top