Tag archive

Nëntë fillime-Margaret Atwood

Nëntë fillime-Margaret Atwood

Duhet të kesh një lloj  kurajoje  të jesh shkrimtare, një kurajo gati fizike, atë lloj kurajoje që të duhet  për të  kaluar matanë lumit. Kali të hedh në lumë dhe ti duhet të ngjitesh sërish mbi kalë. Notin e mësova duke më hedhur në lumë.   Margaret Atwood 1.Pse shkruan? E kam  filluar këtë  shkrim nëntë… Keep Reading

Go to Top