Tag archive

NAPOLEON LAPATHIOTIS

KUR MBRËMJA BIE-NAPOLEON LAPATHIOTIS

KUR MBRËMJA BIE-NAPOLEON LAPATHIOTIS Kur mbrëmja bie, brenda meje zgjohet e shkuara,zgjohet ngadalë, si muzikë e vdekurqyshkur,si muzikë që humbi dhe që kaq shumëe dua,dhe sërish vijnë tek unë, magjikë, tëpashpresë,pasione, ankesa të vjetra, zëranostalgjikë,fjalë të thella e të paharruara, gjithsesitë harruara,të çuditshme, dashuri të zjarrta,të largëtasi flakët e agimitqë ngrihen tek unë!Një burim i atëhershëm,… Keep Reading

Go to Top