Tag archive

Megjithatë-Arlinda Guma

Megjithatë-Arlinda Guma

Megjithatë – Arlinda Guma   Megjithatë këto poezi mund të jenë të dobëta, ju mund t’i hidhni në griresën e letrave, dhe hirin e tyre ta shpërndarni si urnë, në qiellin e këtij qyteti prozaik. Megjithatë ju nuk do të gjeni këtu; livadhe lulesh, agime boreale dhe… lumturi, hëm lumturi… (edhe në buletine meteorologjike mund… Keep Reading

Go to Top