Tag archive

Mark Strand

FRYMË-Mark Strand

FRYMË-Mark Strand Kur t’i shohësh, thuaju atyre që ende jam këtu,që me një këmbë mbahemteksa tjetra ëndërron,që kjo është e vetmja rrugë, që gënjeshtrat që ua them atyrendryshojnënga gënjeshtrat që vetes i them,që duke qenë i pranishëmkëtu dhe përtejpo bëhem horizont, që e di vendin e vetesqysh se ngrihet dhe bie dielli,që fryma është ajo… Keep Reading

Go to Top