Tag archive

Lucian Freud

Veprat e hershme të Lucian Freud-it, të lëna në harresë për një kohë të gjatë, janë gati të rishfaqen/Samuel McIlhagga

Samuel McIlhagga Nga studimet e hershme akademike të Picasso-s në vitet 1890, deri tek albumi debutues i David Bowie-t i vitit 1967, ka shumë qoshe të anashkaluara dhe të nënvlerësuara, që mund të gjenden në fillimet e karrierës së artistëve dhe muzikantëve. Kombinimi kompleks i famës bashkëkohore, ndryshimet rrënjësore në stil dhe kërkesa e fortë… Keep Reading

Go to Top