Tag archive

LOJË E ÇUDITSHME – Flurans Ilia

LOJË E ÇUDITSHME – Flurans Ilia

Flurans Ilia Nata i mbathi rrobat e aktrimit. Dita e falënderoi që erdhi. Ja behu ora e ndërrimit të roleve. Ora e shtegtimit të ëndrrës së ditës nëpër natë. Ora zvarranike e kapërcimit të rrugëve dhe semaforëve të përskuqur të Unazës së Qytetit, qarkuar si gjarpër rreth një oazi ku Nata i buzëqesh simotrës së… Keep Reading

Go to Top