Tag archive

Kur heroi vdes…“nga gripi”

Kur heroi vdes…“nga gripi”/Ervin Nezha

Ervin Nezha Një vështrim i shpejtë mbi romanin “Etër e bij” të Ivan Turgenievit. Letërsia Ruse e shekullit të 19-të dhe e fillimshekullit të 20-të, përveç veprave, autorëve e rrymave politiko-filozofike, solli edhe një galeri të jashtëzakonshme personazhesh. Përmes kontradiktave të mëdha u sollën në letërsi thellësi të panjohura deri atëherë të shpirtit të njeriut,… Keep Reading

Go to Top