Tag archive

KRYETAR BASHKIE- Yehuda Amichai

KRYETAR BASHKIE- Yehuda Amichai

KRYETAR BASHKIE- Yehuda Amichai     E trishtë, kryetari i Bashkisë së Jeruzalemit të jesh. Është e tmerrshme. E si mundet njeriu, një qytet të tillë të drejtojë? Çfarë të bëjë ai me të? Do të ndërtojë ai dhe do ndërtojë e ndërtojë. Teksa natën prej kodrave rrethuese, gurë rrëshqanthi do të lëshohen tejposhtë, drejt… Keep Reading

Go to Top