Tag archive

Jeta

Paolo Sorrentino/Shumë prej aktorëve sillen si fëmijët që nëpër ditëlindje recitojnë poezi para prindërve e gjyshërve*

Aksidenti që më ndryshoi jetën.  Paolo Sorrentino rrëfen:“E gjeta veten përnjëherë jetim. E kështu provova të bëja nje film.” Regjizori napoletan:“Isha 17 vjeç dhe kisha një të ardhme bankieri, si atë të babait tim.” MILANO – Pushimet i kalon në Stromboli me gruan dhe me fëmijët në një shtëpi me qera perballë farit Strombolicchi. Në… Keep Reading

Go to Top