Tag archive

JETA ËSHTË TJETËRKUND-Milan Kundera

JETA ËSHTË TJETËRKUND-Milan Kundera

Pasthënie për botimet amerikane, italiane dhe gjermane të romanit.  Milan Kundera “Jeta është tjetërkund” është një referencë e fjalisë së famshme të Rimbaud-it. André Breton-i e citon në përfundim të Manifestit të mbirealizmit. Në Paris, në Maj të vitit 1968, studentët e shkruan si një parullë mbi muret e Sorbonës. Por titulli origjinal i romanit ishte Koha… Keep Reading

Go to Top