Tag archive

Iva Çaushaj

Pse shkruaj?-Iva Çaushaj

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë, brenda dhe jashtë vendit. Defekt-teknik nuk bën dallime me hierarkitë. Në vëmendjen e kësaj reviste, përgjigjia e një krijuesi të ri është po aq e rëndësishme sa dhe përgjigjia e një shkrimtari apo poeti të afirmuar. Në këtë rast, përgjigjia e radhës erdhi nga Iva Çaushaj. Vijon më poshtë. Pse shkruaj?-Iva Çaushaj  … Keep Reading

Go to Top