Tag archive

Historia e një pikture që luftoi fashizmin

Historia e një pikture që luftoi fashizmin

“Unë kam besuar gjithmonë dhe ende besoj se artistët që jetojnë dhe punojnë për vlerat shpirtërore nuk mund dhe nuk duhet të qëndrojnë indiferentë në një konflikt në të cilin vlerat më të larta të njerëzimit dhe qytetërimit janë në rrezik.”-Pablo Picasso  Guernika – Pablo Picasso (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia) Më 26… Keep Reading

Go to Top