Tag archive

Heinrich Heine

Lorelai-Henrich Heine

Lorelai-Henrich Heine   S‘e di pse ndihem kështu, pse kam në zemër trishtim, përrallë e një kohe të shkuar rëndon e lëndon shpirtin tim!   I ftohti ajër dhe muzgu, lehtësisht përqafohen mbi Rin, buzëmbrëmja i rri si kurorë, majës së malit që shndrin!   Më e bukura virgjëreshë aty qëndron mrekullisht, e kreh ajo… Keep Reading

Go to Top