Tag archive

Gjoni i madh-2/Erjon Papagjoni

Gjoni i madh II /Erjon Papagjoni

Erjon Papagjoni Sikur dikush të kishte hedhur në mes të kurorës farën e një bime gjigante, njerëzit lulëzuan dhe nisën t’u kacavirren maleve krah për krah me shpellat ku banonin dikur shqiponjat, aq sa kishte vende të atilla ku veç pak hapa i ndanin strehët e dikurshme të shqiponjave nga ato të njerëzve. Sa shtëpi… Keep Reading

Go to Top