Tag archive

Giuseppe Porrovecchio

Si i financoi dhe mashtroi CIA shkrimtarët më të mirë të viteve 900/Giuseppe Porrovecchio

Ishte Kongresi për Liritë Kulturore, i cili në vitin 1963, me urdhër të CIA-s organizoi një fushatë sekrete kundër Pablo Nerudës, në mënyrë që ai të mos ta merrte Çmimin Nobel (dhënë më vonë në vitin 1971) dhe kundër Alberto Moravia-s, pasi të dy këto personalitete ishin shprehur publikisht në favor të njëfarë vlere të… Keep Reading

Go to Top