Tag archive

Georgios Kordis

Lutja-Georgios Kordis

Lutja-Georgios Kordis   E dënuan. I dhanë dënimin më të tmerrshëm që mund t’u shkonte ndër mend. E futën në një qeli katrore, të bardhë dhe të zbrazët. Si fillim e pati shumë të vështirë, më pas e përqendroi shikimin tek cepat dhe këndet e mureve, ku nisi të shquante largësitë, mungesat dhe pranitë, dhe… Keep Reading

Go to Top