Tag archive

FRANÇESKA- Ezra Pound

FRANÇESKA-Ezra Pound

FRANÇESKA- Ezra Pound Ti hyre brenda nga nata jashtë Dhe në duar kishe lule, Tani ti do dalësh nga një konfuzion njerëzish, Nga një trazirë gojosjesh në lidhje me ty. Unë, që të kam parë mes gjërash parake, U zemërova kur ta thanë emrin Në vende të rëndomta. Do doja që dallgët e ftohta të… Keep Reading

Go to Top