Tag archive

Enkeleid Lamaj

Pse shkruaj?/Enkelejd Lamaj

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë, brenda dhe jashtë vendit. Përgjigjia e radhës erdhi nga shkrimtari Enkelejd Lamaj Pse shkruaj?-Enkeled Lamaj Gjithnjë kam menduar (dhe mendoj) se, kur pyet një shkrimtar “Përse shkruan?” ai ka tendencën që të trillojë, po njësoj siç bën dhe në shkrimet e veta. Por,… Keep Reading

Go to Top